Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Η Χιμάρα, η Βόρειος Ηπειρος και ο ανάπηρος Ελλαδισμός.

Η νέα απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης και του δικαιώματος άσκησης των δημαρχιακών υποχρεώσεων του Φρέντυ Μπελέρη, από το ειδικό δικαστήριο Τυράννων, εγείρει μείζον ζήτημα παραβίασης των άρθρων 3, 5 και 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Για αυτό το θέμα, που σε μια «κανονική χώρα» θα έπρεπε να αποτελεί κορυφαίο ζήτημα στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτών, θα αναφερθεί απόψε στις 20.30 στον Ιανό ο Γιώργος Καραμπελιάς στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων «Συναντήσεις Κορυφής», με θέμα: «Η Χιμάρα, η Βόρειος Ήπειρος και ο ανάπηρος ελλαδισμός». Καλεσμένοι: ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βουλευτής στο αλβανικό κοινοβούλιο Βεγγέλης Ντούλε, ο πρόεδρος της Ένωσης Χιμαρριωτών Θεόδωρος Γκούμας, ο Αντώνιο Νέτσο, βορειοηπειρώτης – δικηγόρος και ο δημοσιογράφος Lambros Kalarrytis. Είσοδος ελεύθερη.


Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο που λέει "ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΗΜΑΣΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΧΙΜΑΡΑ ΔΕΝ TH ΧΕΡΙΑΑΤΤΗ ΧΕΡΙΑ 别X EINATEE Η Χιμάρα, n Βόρειος Ήπειρος και o ανάπηρος ελλαδισμός. Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 20.30 Ομιλητές: θεόδωρος Γκούμας πρόεδρος της Ενωσης Χειμαρριωτών Λάμπρος Καλαρρύτης δημοσιογράφος Γιώργος Καραμπελιάς Συγγραφέας Αλέξανδρος Μαλλιάς πρέσβης επί τιμή Αντώνης Νέτσος βορειοηπειρώτης δικηγόρος Βαγγέλης Ντούλες πρ. κόμ. ΈΑΔ βουλευτής στο αλβανικό κοινοβούλιο IANOS Σταδίου 24, Αθήνα εκδήλωση προβάλλεται Ζωνταν στοι και σελίδα aook του ΙΑΝΟΥ."
Όλες οι αντιδράσεις:
Κώστας Σαμάντης, Σταύρος Χριστακόπουλος και 27 ακόμη


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νεα ΚΑΠ: η αιτία των αγροτικών κινητοποιήσεων

Η χρονική μετάθεση κατά ένα χρόνο της εφαρμογής του όρου της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) περί υποχρεωτικής αγρανάπαυσης, συνιστά τ...