Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ

Στοιχειώδη φιλότιμο αν διέθετε η πολιτική ηγεσία του τόπου, θα είχε ήδη υποβάλλει την παραίτηση της στην εικόνα της αποστροφής του προσώπου της μαθητιώσας νεολαίας στις πρόσφατες επεισοδιακές παρελάσεις στην μνήμη της 28ης Οκτωβρίου. Δυστυχώς όμως η μετατροπή της Κυβέρνησης σε δοτό σώμα εντολοδόχων της νεοπαγούς Γερμανικής αποικιοκρατίας, δεν αφήνει περιθώρια για συμβολικές εκτιμήσεις πράξεων που αντανακλούν το βαθύ χάσμα της κοινωνίας με την πολιτική ηγεσία, με απρόβλεπτες συνέπειες για την Δημοκρατία και την Εθνική μας υπόσταση.
Το κενό πρόσωπο της Υπουργού Παιδείας στο βάθρο των επισήμων την ημέρα της Εθνικής επετείου,– όπως και των υπολοίπων βουλευτών και υπουργών που εκδιώχθηκαν- σηματοδότησε την άρνηση του λαϊκού σώματος στους φορείς του ΝΑΙ στην νέα Γερμανική Κατοχή και προκάλεσε συνειρμούς με την Κυβέρνηση Τσολάκογλου και τα εκτελεστικά όργανα της στις εντολές των κατακτητών όταν ο λαός έχυνε το αίμα του για την ελευθερία.

Νεα ΚΑΠ: η αιτία των αγροτικών κινητοποιήσεων

Η χρονική μετάθεση κατά ένα χρόνο της εφαρμογής του όρου της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) περί υποχρεωτικής αγρανάπαυσης, συνιστά τ...