Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

«MKO» κατάσκοποι!

 

Η ποινική δίωξη για κακούργημα κατά των κων Δημητρά, Δ/ντή της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» και Τόμι Ολσεν Δ/ντη της Νορβηγικής «Aegean Boat Report», αποτελούν συνέχεια των όσων θλιβερών αποκαλύφθηκαν πρόσφατα για την «Fight Impunity» του Παντσιέρι στο Qatar Gate και την «Human Rights 360» στην περίπτωση του Έβρου.

 

Σύμφωνα με την δικογραφία του Λιμενικού, με την συμβολή της ΕΥΠ, οι προαναφερθέντες καταγγέλλονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράνομη νομιμοποίηση εσόδων από την διευκόλυνση εισόδου μεταναστών στη Κω και στο Φαρμακονήσι, σε συνεργασία με κυκλώματα δουλεμπόρων και αξιωματούχων της στρατο-χωροφυλακής της Τουρκίας. Η δε Νορβηγική ΜΚΟ φωτογράφιζε ελληνικά αρματαγωγά σε Μυτιλήνη και Σάμο καταγγέλλοντας την Ελληνική Κυβέρνηση για στρατιωτικοποίηση των νησιών με αμερικανικό εξοπλισμό και το λιμενικό για παράνομα push back και για παραβίαση των Συνθηκών της Λωζάννης και των Παρισίων!

Τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα δλδ που επικαλέσθηκε ο Ερντογαν στην ομιλία του στον ΟΗΕ κι αυτά που επαναλαμβάνει στις καθημερινές απειλές του για εισβολή, ζητώντας την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας. Πέρα από τον πακτωλό χρημάτων που ιδιοποιήθηκαν συγκεκριμένες ΜΚΟ με αιχμή τον ανθρωπισμό και τα δικαιώματα των μεταναστών οι εν λόγω υποθέσεις άπτονται των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και συνιστούν υποθέσεις κατασκοπείας. Η υιοθέτηση από την αντιπολίτευση ανάλογων επιχειρημάτων αποτελεί θλιβερό σύμπτωμα εσωτερικής παρακμής χωρίς ιστορικό προηγούμενο σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

22/12/22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νεα ΚΑΠ: η αιτία των αγροτικών κινητοποιήσεων

Η χρονική μετάθεση κατά ένα χρόνο της εφαρμογής του όρου της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) περί υποχρεωτικής αγρανάπαυσης, συνιστά τ...