Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020



Οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εκκλησία και ότι έχει απομείνει από τον πνευματικό κόσμο της χώρας –αν έχουν στοιχειώδη αίσθηση των συνθηκών- θα πρέπει να ξεκινήσουν διεθνή εκστρατεία για την ματαίωση της απόφασης μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί. Η υποστήριξη του Γαλλικού Κράτους αλλά και των ομόδοξων χωρών στα Βαλκάνια και στην Ρωσία κρίνονται ιδιαίτερα πολύτιμες στην παρούσα φάση.
Ο Ερντογάν και το Τουρκικό κράτος θα πρέπει να υποστεί άμεσα αντίποινα με απέλαση του Τούρκου Πρέσβη, κλείσιμο του προξενείου της Θράκης, άμεση οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Κύπρο, υποστήριξη του Κουρδικού αιτήματος για αυτοδιάθεση και υποστήριξη της αναγνώρισης της Αρμενικής και Ποντιακής γενοκτονίας .
Οι Έλληνες οφείλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στο τουρκικό φασιστικό-κράτος μποϋκοτάροντας τα Τουρκικά προϊόντα, τα τουρκο-σίριαλ και ματαιώνοντας τυχόν προγραμματισμένες διακοπές στη γείτονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νεα ΚΑΠ: η αιτία των αγροτικών κινητοποιήσεων

Η χρονική μετάθεση κατά ένα χρόνο της εφαρμογής του όρου της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) περί υποχρεωτικής αγρανάπαυσης, συνιστά τ...