Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ_ΕΚΔΗΛΩΣΗ


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βούτσης: Συμφωνία εντός της εβδομάδας, αλλά επώδυνη για όλους μας !

Για την Έλενα Παναρίτη είπε ότι ήταν επιλογή του Γιάννη Βαρουφάκη και της Κυβέρνησης και σημείωσε με νόημα ότι "καλό είναι να αλλάζουν όλοι θέσεις και να αξιοποιούνται αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι όλη στην προμετωπίδα - μπορεί να είναι δίπλα και να στηρίζουν"

Για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, είπε ότι «"η Αριστερά ξέρει να αυτοπειθαρχείται όταν έχει μπροστά της όλο το κάδρο. Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του έχοντας απέναντί του το λαό που μας ψήφισε. Αν είναι κάτι να ξινίζει θα ξινίζει σε όλους μας"..

Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι "μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχουμε λύση και συμφωνία", η οποία, όπως ανέφερε, θα είναι είναι "έντιμη, καθαρή, διαυγής αλλά και αρκετά επώδυνη". Παράλληλα, τόνισε ότι "αν η κυβέρνηση χάσει την δεδηλωμένη κατά την ψηφοφορία θα κάνουμε ότι προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή εκλογές" και τόνισε ότι δεν μπορούμε να πούμε στον λαό ότι θα προχωρήσουμε με άλλα δεκανίκια.

Τί λες Ρε ;; Τί είναι ΑΥΤΑ που λες ;; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΧΙ ΣΚΑΤΑ !!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΚΕΔΕΣ κ. ΛΕΚΕΔΕΣ !!!!! Διαβίβασε το και ... παρακάτω !!! Ταφοπλακατζίδες, εεε Ταφοπλακατζίδες !!!

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ 25-01-2015 μ.Χ. ! Τί απειλές και τρομοκρατία και Εσείς ;;

Δεν ξέρουμε πόσα λάθη κάνατε αλλά και ΟΥΤΕ μας ενδιαφέρει, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! Δηλ. ΝΑ Χρεώσετε την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! Ερώτηση: Είσαστε η άλλη όψη του ΣΑΠΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ, ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ;;;; Πέστω ΞΕΚΑΘΑΡΑ !!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί σχέση έχουν η ΗΠΑ με το "ΧΡΕΟΣ" μας ;; ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ !!

Τα ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΜΑΣ:

α) Lehman Bro. 2008 USA
β) Hypo Real Estate 2009 Ο.Δ.Γ.
γ) ΕΛΛΑΔΑ 2009/2010

Η Ο.Δ.Γ. απέκρουσε την "ΕΠΙΘΕΣΗ" της υπόθεσης της Lehman Bro. Η ΖΗΜΙΑ στην Γερμανική Οικονομία είτανε συνολικά της τάξεως των 180 ΔΙΣ. (ΕκατόνΟγδόντα ΔΙΣ.) !

ΑΜΕΣΩΣ "ΜΠΗΚΑΝ" στο πλάνο τα πιο Υποτελές και Υποτακτικά γλοιώδη της Ευρώπης, τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΑΤΑ !! Γνωστός ο ρόλος τους από το "1821" μέχρι σήμερα !

Εξάλλου δεν είναι σύμπτωση και ο χρονικός παραλληλισμός με την Αμερικάνικη Αραβική Ανοιξη !

Αραγε τί διαπραγματεύονται ;; ΤΟ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ ;; Διαπραγματεύονται το ΨΕΜΑ ;; Διαπραγματεύονται το ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟ ;;

Η Ιδεολογία ΑΥΤΩΝ είναι το "ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ" το ΑΙΩΝΙΟ ΧΡΕΟΣ ! Μόνο κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! Ρωτήστε την ... Εκκλησία της Ελλάδος !

Ακόμη να καταλάβετε ότι το πρόβλημα δεν είναι αλλού, αλλά ... ΕΚΕΙ !!!

Εχουμε να κάνουμε με ΕλιτοΠαγκοσμιοΝαζιζοΦασίστες, η Ανώτατη ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ !

Τό πρόβλημα ΣΑΥΤΟΥΣ είναι η ΕΛΛΑΔΑ, ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ως ΕΝΝΟΙΑ, ως ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ως ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ! ΩΣ ΖΩΗ !

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ...


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

"Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

και

8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !

Νεα ΚΑΠ: η αιτία των αγροτικών κινητοποιήσεων

Η χρονική μετάθεση κατά ένα χρόνο της εφαρμογής του όρου της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) περί υποχρεωτικής αγρανάπαυσης, συνιστά τ...